Slow Music & Food

Slow Music & Food

Slow Music & Food

Els municipis beneficiaris de la subvenció Diputació a Escena que hagen seleccionat el Slow Music & Food, podran programar un concert de música flamenca juntament amb un altre concert de música Jazz que estiguen dins d'este catàleg. El preu de la part artística és el que marca la subvenció, i el de la part tècnica haurà de negociar-se amb la companyia en funció de l'espai i l'equipament de què dispose el municipi. En qualsevol cas este no superarà el que marca la subvenció.

Flamenc (Diputació a Escena)

Els municipis beneficiaris de la subvenció de Diputació a Escena, podran triar un d'estos grups de música flamenca.

Jazz (Diputació a Escena)

Els municipis beneficiaris de la subvenció de Diputació a Escena, podran triar un d'estos grups de música jazz.

I la gastronomia?

Si en el teu municipi se celebra algun esdeveniment que pose en valor els productes locals, et recomane que els amenitzes amb la música del SMF. D’esta manera formaràs part d’este projecte que vol donar a conéixer els productes de la terra, de Castelló, amb el valor afegit de la música i la promoció que esta pot fer de l’esdeveniment gastronòmic. Si no us encaixa en el vostre propi esdeveniment o no el soleu organitzar, podem ser creatives i crear-ho nosaltres mateixes (es valorarà apart).

Rutes, menús gastronòmics, tastos o visites guiades a finques productores… qualsevol d’estes activitats podem organitzar.