PROJECTES EN GIRA - disponibles en Diputació a Escena

Jazz i Flamenc. Dues disciplines artístiques singulars sorgides totes dues de la improvisació; dos gèneres musicals que conviden a la reflexió sobre la diversitat cultural; un projecte unit a la gastronomia. T’oferim un concert de cada disciplina i et proposem que l’unisques a la teua gastronomia.

“Tierra i Llibertat” de Plena 79 Salsa Orchestra. Un concert que estableix un pont cultural entre continents, destacant la importància de la pluralitat i l’intercanvi en el context global actual. Aquest és el seu primer album i ha sigut nominat als Latin Grammy 2023© com a «Millor Àlbum de Salsa» i guanyador al Premi Carles Santos com a «Millor disc de fusió i mestissatge».

«Un Solo Corazón» de Reina Roja. Espectacle original que combina cançons del patrimoni popular amb repertori propi que beu de les arrels (folklore, cobla, flamenc, ritmes llatins i músiques del món), donant-los una nova mirada per a portar-los hui dia. Transgredint fronteres i etiquetes posen rumb directe cap a les emocions més pures, mantenint una inequívoca aroma mediterrània i un missatge humanista imprescindible.